sadaya Kategori

Kellyway-Cara Padet Anjeun pikeun Karya Yayasan

propil pausahaan

propil pausahaan

Kellyway ngusahakeun nyayogikeun solusi tumpukan tunggal

Hunan Kellyway Machinery Co., Ltd diadegkeun ku tim utama anu gaduh pangalaman dugi ka sapuluh taun dina karya pondasi sareng mesin tumpukan. HKM locates di propinsi Hunan nu aya di puseur Cina kawentar pikeun pabrik alat-alat beurat.

tempo More
  • pangalaman

    pangalaman

  • Pangluhurna ongkos-kinerja

    Pangluhurna ongkos-kinerja

  • Pabrik sorangan

    Pabrik sorangan

produk

kauntungan urang

KASUS BANGUNAN

KASUS BANGUNAN
KASUS BANGUNAN KASUS BANGUNAN
Sababaraha conto APLIKASI

Kellyway komitmen pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun produk-produk anu paling dipercaya sareng hargana paling luhur pikeun padamelan tumpukan kalebet Kelly Bars, Drilling Tools, Drilling teeth, Double and Single Wall Casing, Roller Bits, Hydraulic pile breaker, Loading Test Jack.

tempo More
Sababaraha conto APLIKASI

Ngalanggan NEWSLETTER KAMI

Kajujuran mangrupikeun kabijakan anu pangsaéna, Kellyway nempatkeun éta salaku prioritas utama pikeun ngawangun KELLYWAY nami anu tiasa dipercaya dina bidang tumpukan sareng yayasan.